Sijoittamisen aloitus Nordnetissä ja Cyber mondayn tarjous!

Hyvää iltaa, rakkaat lukijat!


* kaupallinen yhteistyö Nordnetin kanssa *

Black friday ja Nordnet


Tänään on paljon mainostettu Black friday ja alennuksia piisaa joka puolella. Puhumattakaan Cyber mondaysta ja sen tuomista uusista tarjouksista. Itse päätin tuhlaamisen sijaan aloittaa sijoittamisen, joten avasin ilmaisen tilin Nordnetin kautta. Olen vähän arka sijoittamaan ja aiemmin on kokemusta vain rahastoihin sijoittamisesta, mutta se on vähän tylsää :) Ei niin että rahaa olisi liikaa näin hoitovapaalla ollessa, mutta eipä tuo tuotto kovin korkea säästötilillä ole, joten päätin kokeilla.

Sijoittamisen aloittaminen

Aloittaminen on helppoa, sillä asiakkuuden avaaminen Nordnetiin on maksutonta ja sen voi avata helposti verkkopankkitunnuksilla. Voit myös avata maksuttoman rahasto- ja osakesalkun. Nordnetin hyviä puolia ovat sen maksuttomuus, käyttöliittymän helppous ja hyvä asiakaspalvelu. Minä käytin jälkimmäistä välittömästi, kun nämä sijoitusjutut ovat mulle hepreaa ja sainkin lähes välittömästi vastsuksen kysymykseeni. Käyttöliittymän helppoudella tarkoitan sitä, että kun olet ostoksesi eli sijoituksesi tehnyt (ja osto on siellä käsitelty), niin sijoitusten seuraaminen on todella helppoa ja selkeää. Jopa minä ymmärrän sen!

Cyber monday

Ei muuta kuin sijoittamaan black fridayn kunniaksi :) itse sijoitin tänään pienen summan jenkkimarkkinoille, joten lisää jännitystä tiedossa kotirouvan arkeen :D Kannattaa jo ennakkoon käydä tsekkaamassa tulevan maanantain Cyber monday tarjous :)



Ps kannattaa muistaa myös osakesäästötili - lisää tietoa löydät Nordnetin sivuilta!


Comments

Popular posts from this blog

Down duvets on sale at Hemtex!

Carena Kobbe travel stroller on sale + more sale items at Lekmer!

Mountain buggy duet sisarusrattaat alessa!