Liput Woltti-trampoliinipuistoon kahdelle etuhintaan!

Heippa kaikki!

*tämä postaus on suomeksi ja sisältää mainoksen / this post is in finnish only and contains an ad*

Mikäli viikonlopuista puuttuu ohjelmaa, niin Woltti-trampoliinipuistoon kannattaa suunnata - etenkin pikkuvintiöiden kanssa :) meillä yritetään ulkoilla joka päivä ainakin tunnin verran, mutta etenkin ilmojen kylmettyä tai sateen iskiessä sisäleikkipaikat nostaa suosiotaan. Tuossa puistossa näyttäisi mainoksen perusteella riittävän tekemistä, joten tämä hyvä vaihtoehto jo koetuille hoplopeille :)

Halloween on siis taas täällä ja meidän kotona vilahti yksi jos useampi Batman :) Rooliasut tehtiin uffista 2e ostetusta mustasta verhokankaasta, josta tehtiin viitat. Maskit tein leikkaamalla kartongista batmanin muotoiset palat ja kuminauhaa taakse, niin pysyi päässä hyvin. Samoin vyön tein keltaisesta ja mustasta kartongista. Yhden setin hinnaksi tuli noin 1e :) muutoin mustat housut, sukat ja paita päälle, ja batman on syntynyt ;)
Miten teillä vietetään Halloweenia?

Batman :)


Asuin itse aikoinaan jenkeissä useamman vuoden ja siellä halloween oli tosi tärkeä ja näkyvä juhla. Muistan haunted houses, joihin mentiin koko perheen voimin, halloween-juhlat baareissa ja yleisesti sen fiiliksen, jonka lähestyvä juhla sai aikaan. Trick or treat -meininki oli iso juttu - etenkin mun au pair-perheen lasten mielestä. Pääsinpä itsekin karkkien makuun lasten siivillä ;)

Hauskaa halloweenia kaikille! Happy halloween everyone!

Comments

Popular posts from this blog

Down duvets on sale at Hemtex!

Carena Kobbe travel stroller on sale + more sale items at Lekmer!

Mountain buggy duet sisarusrattaat alessa!