Freskan kotisiivouspalvelua edullisesti / Freska homecleaning services

Howdy everyone!

This post is mostly in finnish this time and contains an ad from Freska homecleaning services.

Heippa kaikki!

Päivät lyhenee ja ilmat sen kuin kylmenee, pimeydestä puhumattakaan. Meille suomalaisille tämä kaamosaika tarkoittaa usein väsymystä ja ainakin itsellä totaali saamattomuutta. Sohva kutsuu ja nukkumaan mennään ajoissa :) Kotiäidin (ja isän) kuuluu kuitenkin pitää kodistaan huolta, ettei kaikenmaailman pöpöt pesiydy omaan huusholliin. * Tämä postaus sisältää mainoksen *

Freskan kotisiivouspalvelu 


Jos suursiivoukset ei jaksa innostaa ja mieluummin vietät aikaa perheesi kanssa (oikein!) niin mikset hankkisi Freskalta ammattitaitoista siivouspalvelua? Onhan se aika ihanaa, kun joku muu hoitaa siivouksen sillä aikaa, kun ulkoilet lasten kanssa, hoidat ruokaostokset tai käyt vaikka kampaajalla :) Siivous tilataan esimerkiksi kerran kuukaudessa tai useammin tapahtuvaksi jatkuvana tilauksena. Meillä toimii kerran kuukaudessa tapahtuva kunnon siivous ja muutoin riittää, että siistitään hieman paikkoja siivousten välissä.
Aiemminhan siivous tai minkä tahansa muun palvelun osto oli "vähän parempien" etuoikeus, mutta eipä tuo nykyään kovin kallista ole ja lisäksi siitä saa kotitalousvähennyksen. Puhumattakaan siitä hyvästä fiiliksestä, kun tämäkin homma on nyt hoidettu :) Meinaan kotona ne hommat ei vaan tunnu ikinä loppuvan ;)
Kuinka monen luona jo käy siivoaja?

Mukavaa, joskin viileää keskiviikon jatkoa!

- H

Freskan kotisiivouspalvelu

Comments

Popular posts from this blog

Down duvets on sale at Hemtex!

Carena Kobbe travel stroller on sale + more sale items at Lekmer!

Mountain buggy duet sisarusrattaat alessa!