Syyslomalle tekemistä: Woltti-trampoliinipuisto/ Fall vacation @Woltti trampolin park

Aurinkoiset terveiset Kreikasta! * This blogpost is in Finnish because it contains an ad that applies only in Helsinki, Finland * Sillä aikaa kun meidän perhe viettää ansaittua ja kovin odotettua syyslomaa Kreikassa, Rodoksella niin katse kääntyy jo kotiinpaluuseen ja syyslomaan. Tai miksei ihan muuten vaan lasten kanssa viikonlopun viettoon, jos ei halua kärvistellä koko sateista syksyä hiekkalaatikon reunalla ;) jep, meikä ei siitä kauheesti innostu mutta kolmen pojan äitinä tekemistä pitää olla ja koska hop lopit on jo nähty (ja nähdään syksyn mittaan uudelleen), on hyvä että temppu-tekemisiin on uusi tuttavuus. Nimittäin Woltti - Trampoliinipuisto Helsingissä Lauttasaaren metroaseman vieressä, josta löytyy huikeita trampoliineja ja muuta kivaa :) Linkin takaa löytyy kiva tarjous, jolla liput saa kahdelle 12€ - ei paha.
Meidän pojat tykkää trampoliineista ja me aikuiset tykätään, koska jonnekin se extra-energiaon vaan hukattava :D Etenkin nyt, kun kunnon syyssateet iskee Suomeen ja ulkona ei 30 minuuttia pitempään jaksa olla. Ihanaa, kun nöitä uusia tuttavuuksia saapuu suomeen!
Aikoinaan jenkeissä asuessani näitä pomppupaikkoja riitti joka sormelle ja niihin kuskasinkin lapsia, kun siis vietin jenkeissä au pair vuotta. Neljän seinän sisälle ei pidä jäädä - etenkään meidän poikien kanssa!
Tässä nyt siis ainakin yksi ehdotus syyslomaviikolle ja ainakin eteläisessä Suomessa sataa tänään, joten tuonne mars :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Syysloma / fall vacation in Finland 

Comments

Popular posts from this blog

Down duvets on sale at Hemtex!

Carena Kobbe travel stroller on sale + more sale items at Lekmer!

Mountain buggy duet sisarusrattaat alessa!