Mountain buggy duet sisarusrattaat alessa!

This post is only in finnish this time :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
"Tämä postaus on poikkeuksellisesti vain suomeksi ja se sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkki on boldattu ja vievät tällä kertaa Jollyroomin sivuille."

Ulkona tulee räntää ainakin espoon suunnalla ja meidän pojat jo kovasti odottaa talvea, lunta ja sitä myöten tietenkin joulua :) Itse aloin pohtia, miten pärjään talven matkarattailla, jotka nyt olleet etenkin autoillessa eniten käytössä koska niihin saa britax turvakaukalon kiinni. Näppärää, mutta edelleen se lumi: meillä siis Britax b-agilen matkarattaat ja noilla renkailla ei kyllä yhtään huvita tarpoa eteenpäin lumessa. Keskimmäistä varten niissä on seisomalauta, joka olikin kesällä käytössä mutta jotenkin nyt säiden kylmettyä 3v tahtoo istuimen.

Mountain buggy duet tarjouksessa 499,90€

Sen takia olen taas pohtinut tuplaratasasiaa suuntaan ja toiseen, ja melkein jo päädyin ostamaan käytetyt Mountain buggy duet v3 Sisarusrattaat hintaan 350€.
Mutta sitten näin, että Jollyroom (mainoslinkki) myy Mountain buggy duet tuplia silver (hopea/harmaa) värissä, joka olis kyllä aika ihana <3 ja siis hinta on tuolle värille vain 499€ ja risat eli ei juuri käytettyjen hinnasta poikkea!! Ja tuohon tulee takuu, mitä ei noissa 350€ vuoden 2017 rattaissa luonnollisesti ole! Mitä mieltä, pistänkö tilaukseen? Noita ei ole nettisivujen mukaan kuin neljä kappaletta jäljellä, joten nyt kantsii toimia jos haaveilee noista edulliseen hintaan :)

Käykääpä tsekkaamassa!

Comments

Popular posts from this blog

Down duvets on sale at Hemtex!

Carena Kobbe travel stroller on sale + more sale items at Lekmer!