Edullinen hustenleikkaus Espoossa / haircut offer in Espoo

Mukavaa torstaita kaikille!

Viikonloppu tekee tuloaan ja sää on mitä vaihtelevin: välillä sataa, sitten tuulee mutta onpa se aurinkokin nähty :) nimittäin tänään ja eilen oli oikein ihana ilma, joten ulkoiltiin pienimmän pojun kanssa tosi pitkään. Meidän rutiineihin kuuluu vierailu Eemelin kirppiksellä, josta aina löytyy kaikkea ihanaa. Eilen ostin hyväkuntoisia imetystoppeja, lasten vaatteita (päiväkodissa on niistä jatkuva pula) ja muuta lastentarviketta. Oletko käynyt kyseisellä kirppiksellä, Vantaan Hämevaarassa? Voin lämpimästi suositella paikkaa, koska siellä on oikeasti hyvä ja vaihtuva tarjonta ja hinnat useimmiten kohdillaan. Plussaa pienestä mutta kompaktista koosta ja siitä, että ainakin arkipäivisin siellä mahtuu kulkemaan rattailla. Ihan huippu paikka! (Ei ole maksettu mainos :))

Kampaamotarjous Espoon Leppävaarassa

No sitten toiseen asiaan eli pääasiaan, kirjaimellisesti ;) Etsitkö pääkaupunkiseudulta edullista mutta laadukasta hiustenleikkausta? No niin minäkin, etenkin näin vanhempainvapaalla ollessani. Tästä linkistä löydät edullisen mutta laadukkaan hiustenleikkauksen tehohoidolla ja hintaa tällä on vain 25€ :) Kyselin just aamulla naapurikampaamosta aikaa leikkuulle ja hinta olisi ollut 41€. Säästin siis aika kivasti ja sain ajan tälle päivälle! Nyt on polkkatukka ja hieman kevyempi olo :) Tuonne pääsee kätevästimyös helsingin ja vantaan puolelta, koska paikka sijaitsee Gallerian kauppakeskuksen 2. Kerroksessa. 555 pääset ihan lähelle (Vantaa, Tapiolasta myös) ja juna-asema on kivenheiton päässä. Kannattaa kokeilla, täältä iso suositus!

Hey everyone!
It's finally time to get that hair done or at least get a cut - after a week in Greece and under the sun my hair is super dry. That's why I googled some haircut offers because being a stay at home -mama I need to save every penny! You'll find it here and it's a haircut for 25€ so I think it's a good offer :)

We'll see how I look after that since I have my baby with me there :D edit: I already had myhair done and am very pleased :)

Hope y'all have a great day!

Comments

Popular posts from this blog

Down duvets on sale at Hemtex!

Carena Kobbe travel stroller on sale + more sale items at Lekmer!

Mountain buggy duet sisarusrattaat alessa!